Annons
Vidare till vetlandaposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

VP utser: Årets kvinnliga förebild i Vetlanda kommun – här nominerar du

Känner du en kvinna som du tycker ska uppmärksammas för sitt arbete? Nu startar Vetlanda-Posten nomineringen till utmärkelsen Årets kvinnliga förebild i Vetlanda kommun 2021.

För tredje året i rad uppmärksammar Vetlanda-Posten kvinnliga förebilder i vår kommun.

Nu behöver vi hjälp från er läsare. Vi söker inspirerande kvinnor i alla åldrar: som en eldsjäl i föreningslivet, en lokal kraft på orten, eller en kvinnlig förebild i arbetslivet.

Skicka in din nominering till oss så kommer vi ta fram olika kandidater. Sedan är det dags för er läsare att rösta fram Årets kvinnliga förebild i Vetlanda kommun 2021.

Vinnaren kommer att presenteras i ett reportage på internationella kvinnodagen den 8 mars.

Fakta: Så nominerar du

Skicka in namnet på personen du vill nominera tillsammans med en tydlig motivering, varför ska just denna person bli Årets kvinnliga förebild? Märk din nominering med "Årets kvinnliga förebild".

Glöm inte att skicka med kontaktuppgifter, helst till både dig och personen du nominerar. Nomineringen pågår till och med måndag den 15 februari.

Du kan skicka din nominering på:

Mejl: [email protected]

SMS: 070 428 68 75

Brev: Vetlanda-Posten, Bangårdsgatan 10, 574 32 Vetlanda

Läs mer: Albulena Ibishi: ”Jag tar alltid fighten och står upp för de människor jag möter”

Läs mer: Besime är Årets kvinnliga förebild 2019: ”Stå upp för dig själv och vet dina rättigheter”