Annons
Vidare till vetlandaposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vetlanda-Posten utser Årets manliga förebild – nominera din idol

Har du en manlig förebild i din närhet som du vill uppmärksamma? Vetlanda-Posten behöver din hjälp!

För några månader sedan, med anledning av internationella kvinnodagen, bad vi er läsare nominera inspirerande kvinnor till Vetlanda-Postens utmärkelse Årets kvinnliga förebild 2019.

I rättvisans namn gör vi det nu igen, fast denna gång med män. Den 19 november infaller nämligen internationella mansdagen och vi vill ta tillfället i akt för att lyfta fram positiva förebilder som bor eller verkar i vår kommun.

Har du någon i din närhet som du tycker bör lyftas fram för sitt arbete inom ett visst område eller kanske en eldsjäl i en förening? Vi söker alla möjliga manliga förebilder inom Vetlanda kommuns gränser.

Skicka in din nominering till oss, så kommer vi att ta fram kandidater för er läsare att rösta fram till Årets manliga förebild i Vetlanda kommun 2019. Du kan skicka in din nominering till och med onsdag den 16 oktober.

Vi kommer att presentera Årets manliga förebild på internationella mansdagen den 19 november.

Läs mer: Besime är Årets kvinnliga förebild 2019: ”Stå upp för dig själv och vet dina rättigheter”