Annons
Vidare till vetlandaposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi sänder Jönköping Bandy – Skirö AIK

Jönköping Bandy leder och Skirö AIK ligger tvåa i division 1 södra. På fredag möts de i en seriefinal i Jönköping – matchen sänds live på JP.se och vetlandaposten.se

Jönköping Bandy drog längsta strået när lagen möttes i höstas och vann med 5-2 över Skirö AIK. Sedan dess har lagen vunnit samtliga sina matcher och Jönköping Bandy har inte tappat en enda poäng så här långt i division 1 södra.

På fredag möts lagen på Råslätts IP och då sänds matchen på JP.se och vetlandaposten.se. Matchen börjar 19.30 och livesändningen drar igång strax innan.

– Det kommer att bli en spännande match mellan två riktigt bra lag. Det blir avgörande om Skirö kan haka på Jönköping eller om Jönköping kommer cementera sin serieledning, säger Carl Ljungquist, reporter på JP-sporten och kommentator för drabbningen.

För att se matchen behöver du ett premiumabonnemang på JP.se eller vetlandaposten.se. Tryck på länken och välj ett abonnemang som passar dig. Det gäller för samtliga av Hall Medias titlar.