Annons
Vidare till vetlandaposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vetlanda-Posten söker kvinnliga förebilder – Så nominerar du

Förra året röstade ni läsare fram Besime Becovic som Årets kvinnliga förebild 2019. Nu är det dags att nominera nya kandidater och ni läsare har makten.

Har du någon i din närhet som bor eller verkar i Vetlanda kommun som du tycker bör lyftas fram för sitt arbete? Den åttonde mars är det åter dags att uppmärksamma Internationella kvinnodagen. Vi på Vetlanda-Posten vill gärna lyfta fram kvinnliga förebilder och behöver hjälp från er läsare.

Vi söker allt från en eldsjäl i föreningslivet till en kvinnlig förebild i arbetslivet. Skicka in din nominering till oss, så kommer vi att ta fram kandidater för er läsare att rösta fram till Årets kvinnliga förebild i Vetlanda kommun 2020.

Precis som förra året skickar ni läsare in förslag på kandidater, följt av en motivering och kontaktuppgifter till personen och dig själv. Nomineringen pågår fram till och med den 16 februari.

Vi kommer att presentera resultatet på internationella kvinnodagen, den 8 mars.