Annons
Vidare till vetlandaposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vetlanda-Posten livesänder mötet mellan Värnamo GIK och Boro/Vetlanda

På söndag spelar Boro/Vetlanda en tuff bortamatch i Värnamo. Ni som inte kan vara på plats kan se matchen live via vår sajt, Vetlanda-Posten livesänder nämligen från Axelent Arena i Värnamo.

Hall Media, där Vetlanda-Posten ingår, har under senare år satsat mycket på livesänd sport. Något som har varit uppskattat av läsarna. Förra säsongen sändes en hel del matcher i Hockeytvåan och nu står det klart att matchen mellan Värnamo GIK och Boro/Vetlanda i Värnamo på söndag kommer att livesändas på sajten vetlandaposten.se.

Boro/Vetlanda har inlett trevande men nyförvärven har börjat varva upp och på onsdagen tog laget sin första trepoängare för säsongen hemma mot Alvesta. Nu hoppas laget kunna åka ner till Värnamo och sno med sig tre poäng hem igen.

Matchen spelas på söndag klockan 17.00. Sändningen startar fem minuter innan första nedsläpp och match kommenteras av Vetlanda-Postens reporter Fredrik Sandquist. Håll koll på sajten strax innan matchen börjar på söndag så kommer livesändningen att dyka upp där.