Annons
Vidare till vetlandaposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två bilar krockade i Vetlanda

Två bilar kolliderade på förmiddagen i en korsning. Två personer var drabbade i olyckan. – En fick åka på en efterkontroll på vårdcentralen, sa Mattias Wallsten insatsledare vid Höglandets räddningstjänstförbund.

Larmet om olyckan kom vid 09.10 på torsdagsmorgonen och det var två bilar som hade krockat. Två ambulanser larmades till platsen men en av dem lämnade ganska fort, utan att ta med sig någon skadad person till sjukhus.

– Båda bilarna är ganska rejält tilltygade och måste bärgas från platsen, konstaterade Mattias Wallsten insatsledare vid Höglandets räddningstjänstförbund.

Orsaken till olyckan är oklar, men bilisterna hade kommit körande mot korsningen från var sitt håll och kolliderat i ganska låg fart.

Förarna behövde ingen akut sjukvård, men en fick för säkerhets skjuts till vårdcentral för kontroll. Vid 09.50 var räddningstjänsten i princip klara på platsen.