Annons
Vidare till vetlandaposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två kvinnor till sjukhus efter frontalkrock

Två kvinnor i 50-årsåldern frontalkrockade med sina respektive bilar på måndagen i Nye, Vetlanda kommun. Från en av olycksbilarna fick räddningstjänsten göra ett så kallat säkert uttag, uppgav polisen. Bägge personerna fördes med ambulans till sjukhus.

Olyckslarmet kom vid klockan 16.10 och räddningstjänsten, ambulans och polis skickades till platsen.

Två kvinnor i 50-årsåldern drabbades och fick föras till sjukhus med ambulans. Skadeläget är enligt polisen okänt, men den ena föraren ska själv ha tagit sig ut ur sin bil medan räddningstjänsten gjort ett så kallat säkert uttag av kvinnan i den andra bilen.

Frontalkrocken skedde i korsningen för länsvägarna 125 och 779 och vägen var avstängd i bägge riktningar i cirka en och en halv timme.

– Bilarna behövde bärgas från platsen, och polisen var kvar fram till att det gjorts, säger Gunnar Hansson, inre befäl vid räddningstjänsten i Jönköping.

Polisen har skrivit en anmälan om vårdlöshet i trafik för att på så vis utreda om något brott kan ha legat bakom olyckan.