Annons
Vidare till vetlandaposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

TV: Musen vi minns – orsakade "dramatik" på buss

Året var 2016, och Sven-Eric körde som vanligt linje 150 från Tranås mot Eksjö. Plötsligt började passagerarna längst bak i bussen skrika – sen utbrast... Ja, vi är inte helt säkra på vad vi ska kalla det, men det är sannerligen en spännande berättelse!

Lejonkungen, Lady och Lufsen, Stuart Little – en bra film ska överleva tidens tand. Och liksom tidigare nämnda filmer med djur i huvudrollen, tycker vi på tidningen att klippet nedan är ett gyllene exempel på en film som tre år efter inspelningstillfället fortfarande bidrar till skratt och spänning!

Sven-Eric Björk har varit busschaufför i 28 år, och även om den oinbjudna passageraren borde varit huvudpersonen i den här livliga händelsen, så är det ändå Sven-Erics fantastiska sätt att återge händelsen som fångar tittarens engagemang.

Klippet är en rafflande berättelse om skrikande passagerare, en kvast som används som hockeyklubba, och en liten mus, som möjligtvis var på väg till Aneby eller Eksjö. Sven-Eric är inte helt säker – för, som han själv säger, han hann aldrig fråga musen.

Om du vill läsa originalartikeln om händelsen hittar du den här.