Annons
Vidare till vetlandaposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Trio leder Vetlanda IB nästa säsong

Vetlanda IB slåss för att rädda nytt kontrakt i division 1. Men oavsett hur den kampen slutar är det klart med vilka som leder klubben nästa säsong.

Vetlanda IB har redan nu gjort klart med ledartrion för nästa säsong. Oavsett om det blir fortsatt spel i division 1 eller nedflyttning till division 2 så kommer ledartrojkan bestå av Johan Rehn, Jakob och Jonas Sköld.

Rehn blir kvar som huvudtränare, Jakob Sköld blir kvar som assisterande tränare och Jakob Sköld kliver in som fystränare.

– Det var högt prioriterat att snabbt göra klart så att Johan och Jakob tränar VIB även kommande säsong, när intresset visade sig vara ömsesidigt så var det en snabb och smidig process. Att Jonas Sköld ansluter som fystränare gör att Vetlanda IB står mycket väl rustade på ledarsidan, säger sportgruppens Henrik Åhlund i ett pressmeddelande.

Vetlanda IB har tio poäng upp till säker mark med fem omgångar kvar att spela i divison 1.