Annons
Vidare till vetlandaposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tranåsbo satsade 25 kronor – vann 1,9 miljoner

En person från Tranås vann 1,9 miljoner kronor på Eurojackpot och fick med andra ord en rejäl mångdubbling på de 25 kronor som satsades på spelet.

Tranåsbon hade en av de 13 rader som fick fem nummer rätt, vilket gav en vinst på 1,9 miljoner kronor. Den inlämnade enkelraden kostade personen 25 kronor, en insats som fördubblades 76 000 gånger i och med vinsten.

Det innebar även att Tranås redan tidigt under året fick en miljonvinst från Svenska spels olika produkter. Förra året dröjde det till april.

– Jätteroligt att Sverige fick in årets första högvinst på Eurojackpot i samband med fredagens dragning. Dessutom kan man inte annat än gilla det faktum att en spelad enkelrad för 25 kronor blir värd 1 906 839 riksdaler, säger Pierre Jonsson, Svenska spel turs vinnarambassadör, i ett pressmeddelande.

– Det ska bli mycket intressant att höra med den person som lämnat in spelet hur tanken är bakom vinstraden. Sedan blir det självklart spännande att få höra om det är flera personer som ska dela på vinsten eller hur vinsten ska fördelas.