Annons
Vidare till vetlandaposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Storbråk i Vetlanda: Ung man gripen

Det var rejält stökigt på en adress i Vetlanda på torsdagsnatten. Ett 20-tal personer var inblandade i ett bråk på adressen – där en kvinna misshandlades och en bil förstördes. – En man greps misstänkt för grov misshandel, säger polisens presstalesperson Monica Bergström.

Det var vid 03.40-tiden på torsdagsnatten som polisen fick larm om en pågående misshandel på en adress i Vetlanda. När den första patrullen kom fram upptäckte man att ett 20-tal personer var inblandade och att vissa av dem hade tillhyggen i sina händer.

– Det var rörigt och mycket folk på platsen, säger Monica Bergström, som inte vill berätta vad det handlar om för sorts tillhyggen.

I samband med bråket blev en kvinna i 25-årsåldern misshandlad och en bil ska även ha blivit utsatt för skadegörelse, berättar Monica Bergström. Skadeläget på det drabbade kvinnan är i nuläget oklart.

Polisen grep därefter en man i 20-årsåldern som nu misstänks för grov misshandel och skadegörelse.

– Det är fortfarande tidigt i utredningen och vi kommer säkert att hålla mer förhör. Vi är inte klara med det här ärendet, säger Monica Bergström.