Annons
Vidare till vetlandaposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En gripen efter skott mot bil i Växjö – polisen utreder mordförsök

Flera skott har avlossats mot en bil i Växjö, uppger polisen. Ingen person har kommit till skada och en person har gripits misstänkt för mordförsök.

Bilen besköts när den befann sig på en parkeringsplats i stadsdelen Teleborg.

– Minst en person ska ha befunnit sig i bilen, säger Evelina Olsson, presstalesperson vid polisen.

– Vi har spärrat av på platsen. Vi arbetar även med dörrknackning i området. Det är en parkeringsplats intill ett större bostadsområde och vi har flera vittnen som har hört skotten, säger hon.

Larmet kom in strax före halv sex på söndagseftermiddagen. Polisen har kunnat konstatera att flera skott har skjutits mot bilen.

En man i 30-årsåldern har gripits av polisen misstänkt för mordförsök, uppger polisen på måndagsmorgonen. "Under natten har en man i 30-årsåldern frihetsberövats av regionala insatsstyrkan efter en insats i Kronobergs län. Mannen är nu anhållen som skäligen misstänkt för försök till mord", skriver polisen på sin hemsida.