Annons
Vidare till vetlandaposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Saltvatten till Grumlan kan också skapa arbetstillfällen

 
Perspektiv
Visa alla artiklar

Lös de problem som kommunen redan har – istället för att gå in i ett utopiprojekt som Hubville. Det skriver dagens skribent i en insändare som riktar sig till Henrik Tvarnö och kommunen.

En eloge till Lars Brihall för hans förnuftiga uttalande i tidningen 5 juli. Man blir orolig när ett kommunalråd som Tvarnö överhuvudtaget lägger ner energi och tid på utopin om 100 000 bostäder i Vetlanda. Försök i stället att färdigställa en skolbyggnad – för den behövs verkligen. Istället för en lika avlägsen tanke som en resa till solen, pruta ner lönen som vi betalar för sådant rent ut sagt svammel.

Jag bor i Östanå. När nu Tvarnö har fått upp farten kunde han väl ordna en kanal öster- eller västerut så vi får saltvatten i Grumlan. Skulle säkert dra många sommargäster till Vetlanda. Kanske 10 000 nya fritidshus skulle skapa många arbetstillfällen.

Osignerad.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel