Vi kunde i går avslöja att I ett pressmeddelande från Svenska spel berättar nu vinnarparet om vinsten på hela 10 miljoner kronor. Vinnarna har valt att vara anonyma.

Det var på Joker-dragningen i lördags som Vetlandaparet lyckades pricka in den rätta kombinationen. Först på tisdagen fick Svenska spels vinnarambassadör tag på vinnarna och kvinnan sa då så här om vinsten:

Min man och jag är lite småchockade. Vad skönt att du ringer och kan bekräfta vinsten. Vi har precis varit inne och rättat våra Lottorader och då visar det sig att det blev en miljonvinst på Joker. Vi har dubbelkollat och trodde inte det var sant att vinsten var tio miljoner. Herregud!

Exakt vad vinsten innebär för paret är för tidigt att säga då chocken ännu inte lagt sig. Först är det i alla fall firande med tårta som gäller.

Det går inte att förstå hur många nollor det handlar om, men tio miljoner är otroligt mycket pengar. Hade vi varit lite yngre hade vi säkert hittat på en massa saker som till exempel resor, men nu kommer vi dela med oss till närmaste familjen. Det kan även bli tal om att lägga en del på välgörenhet, säger kvinnan.