Annons
Vidare till vetlandaposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nässjökillens tunga besked – säsongen över

Marcus Magnusson har gjort succé i Tellus som jagar en snabb återkomst till elitserien. Men nu tvingas Nässjökillen följa slutet på den jakten från sidan.

Marcus Magnusson lämnade Nässjö IF inför den här säsongen för en flytt till Stockholm och spel i Tellus. Där har han gjort succé med 18 fullträffar och en plats i toppen av lagets interna skytteliga.

Med det har han såklart varit en stark bidragande orsak till att Tellus toppar den allsvenska tabellen inför slutspurten.

Den slutspurten går dock Marcus Magnusson själv miste om. Nässjökillen skadade sig i mötet med sin moderklubb för en tid sedan och under måndagen konstaterades det att säsongen är över.

”Riktigt trista besked men Nassjöpågen är färdigspelad för denna säsong”, skriver Tellus Bandy på sin hemsida.

”Marcus knä fick sig en kraftig smäll som nu visat sig trasat sönder det mesta för honom. Korsband, ledband och minisken. En ganska allvarlig skada och naturligtvis färdigspelat för lång tid framöver och Marcus operaras redan idag måndag”, fortsätter Tellus Bandy sedan.

Fotnot: Tidningen har sökt Marcus Magnusson utan framgång.