Annons
Vidare till vetlandaposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

MISSA INTE: Ha full koll på just dina lokalnyheter – ladda hem vår nya nyhetsapp här

Nyligen lanserade tidningen både ny sajt och app. Den gamla versionen försvinner – så se till att ladda hem den nya versionen för att inte missa några lokala nyheter.

Tidigare i år blev det klart att Hall Media och alla deras nyhetstitlar blir en del av Bonnier News Local, som därmed äger omkring 40 lokaltidningar runt om i Sverige.

Det nya ägandet innebär att tidningarnas sajter och nyhetsappar har gjorts om - och för att kunna ta del av din lokala journalistik måste du hämta den nya nyhetsappen i App Store eller Google Play.

Du som redan har ett inlogg för att läsa Plusmärkta texter kommer också att behöva logga in igen, antingen med e-postadress och lösenord eller via Bank-ID.

Glöm inte att slå på pushnotiserna för att få påminnelser om lokala nyheter - du kan även göra personliga val för att följa exempelvis ett specifikt område eller minska antalet sportnyheter i ditt flöde.

E-tidningen kommer du att hitta i en särskild app hädanefter - även den hittar du genom att söka efter din titel och ordet e-tidning i App Store eller Google Play. För att läsa e-tidningen behöver du en prenumeration och måste också logga in på nytt i den nya appen.

Smålänningen

Värnamo Nyheter

Jönköpings-Posten

Smålands-Tidningen

Smålands Dagblad

Tranås Tidning

Vetlanda-Posten

Falköpings Tidning

Skaraborgs Läns Tidning

Skövde Nyheter

Västgöta-Bladet  

Jnytt

Om du behöver hjälp att komma igång är du välkommen att kontakta kundcenter på 036-30 40 40 eller [email protected].