Annons
Vidare till vetlandaposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man hittades död i en bil

 
Blåljus
Visa alla artiklar

Tidigt på lördagsmorgonen hittade två personer en död man i ett fordon vid vägen utanför Burseryd. – Vi har en ganska bra bild av vad som har hänt, säger Erik Terneborn, polisens presstalesperson.

Klockan 05.15 hittade två personer en avliden man i ett fordon som stod vid sidan av väg 580 utanför Burseryd i Gislaveds kommun.

Mannen var i 25-årsåldern och satt i någon sorts hemmabyggt fordon.

– Det var ett öppet fordon med fyra hjul, men inte registrerat eller så, säger Erik Terneborn, polisens presstalesperson vid region Öst.

Mycket pekade mycket mot att en olyckshändelse låg bakom dödsfallet, men för att fullt ut utreda vad som har hänt har fordonet tagits i beslag och en förundersökning om vållande till annans död inletts.

– Vi vill titta närmare på fordonet och för att kunna göra det måste vi har en brottsrubricering. Det verkar som om det har hänt en olycka under färden. Vi har en ganska bra bild av vad som har hänt.

När olyckan har skett är oklart.

– Det är en tragisk händelse och vi har ingen annan som är misstänkt för brottet eller så, säger Erik Terneborn.

Det finns ingen misstänkt i ärendet och anhöriga har underrättats.

Mannen är hemmahörande i trakten.