Annons
Vidare till vetlandaposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Livechatt: Följ coronavirusets utveckling – få senaste nytt här

 
Coronaviruset 2020-2021
Visa alla artiklar

Över 50 miljoner människor har smittats och över en miljon människor världen över har hittills dött i coronapandemin, enligt John Hopkins-universitetet. Följ vår liverapportering om coronavirusets utveckling här.

I livechatten rapporterar vi om coronavirusets framfart i Sverige, Jönköpings län och på Höglandet. Vi tar också upp större händelser från resten av världen.

Under våren och sommaren livechattade tidningen om coronapandemin såväl på lokal, nationell som global nivå. Totalt hade chatten 2,4 miljoner sidvisningar från mars till början av september. Då smittläget i vårt område var lugnare under sommaren pausades livechatten i början av september – men i och med att antalet fall av covid-19 ökat under hösten startar vi chatten igen.

På torsdagen klockan 16 håller statsminister Stefan Löfven en pressträff tillsammans med miljö- och klimatminister samt vice statsminister Per Bolund, socialminister Lena Hallengren, utbildningsminister Anna Ekström och Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson. Enligt källor till Aftonbladet väntas regeringen meddela att de planerade lättnaderna av restriktioner kan genomföras enligt plan.

Du kan se pressträffen live här genom Expressens sändning med start klockan 16.

Följ senaste nytt i livechatten i spelaren nedan. Ni är varmt välkomna att ställa frågor!