I mars i år av FBK-supportrar med en nedlåtande ramsa.

I lördags var det dags igen.

Enligt har flera Färjestadssupportrar klottrat osmakligt om Stefan Liv och hans familj på en toalett på en sportbar i Jönköping i samband med matchen i lördags.

Nu tar Färjestad avstånd från de nya hånen.

– Vi står så långt ifrån sådant här som det någonsin går. Jag har pratat med vår säkerhetsansvarige som har pratat med våra supportrar som var nere på matchen. Det är ingen av dem som känner till något av det här. De som var på plats har ingen aning om den här händelsen. Trist att det här dyker upp när vi har haft en fin hockeyhöst i föreningen, säger Färjestads vd Stefan Larsson till NWT.

HV71 har inte haft någon kontakt med Färjestad med anledning av klottret.

Nej, men jag har läst om det i media, säger Agne Bengtsson till JP.

Går ni vidare med detta på något sätt?

Det är ju svårt att veta vem som har gjort det även om man så klart kan misstänka att det är någon med anknytning till Färjestad.

Men vi vet att Färjestad som inte står bakom det här. Klubben agerade föredömligt förra säsongen när det skanderas en del från läktaren och jag är säker på att de skulle göra det igen om det gick att hitta den skyldige.

Även FBK:s supporterklubb Bryggeriet väljer att ställa sig emot tilltaget via en kommentar på Twitter:

”Det har kommit till vår kännedom att det har klottrats mycket osmakliga ord på en toalett där vi befann oss under gårdagen i Jönköping. Bryggeriet står absolut inte bakom detta och tar starkt avstånd från det som skrevs. Vi kommer att göra vad vi kan för att få fram den skyldige. Vi vill ändå be om ursäkt till alla som har tagit illa upp”.