Annons
Vidare till vetlandaposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lindström får ny chans i Hockeyallsvenskan: "Tacksamma gentemot Tranås"

Han gjorde två matcher med Västervik tidigare under säsongen. Nu får Fredrik Lindström en ny chans att visa upp sig i Hockeyallsvenskan.

I september fick Tranås AIF:s back Fredrik Lindström chansen att visa upp sig i Hockeyallsvenskan. Västerviks IK hade stora bekymmer med skador vilket skapade ett stort behov av backar.

Under två matcher lånade därför klubben in Fredrik Lindström som uppenbarligen gjorde bra i från sig under de matcherna. Nu har nämligen Västervik nya skadebekymmer och återigen vänder sig klubben till Tranås AIF och Fredrik Lindström.

Från och med onsdag och en vecka framåt kommer Lindström att tillhöra Västervik där han kommer att spela tre matcher innan han återvänder till Taif. Det innebär att Lindström missar onsdagens match mot Kallinge/Ronneby.

– Vi är glada och tacksamma gentemot Tranås att vi får låna Fredrik när vi har skadeproblem, säger Västerviks IK:s sportchef Emil Georgsson till klubbens hemsida.