Annons
Vidare till vetlandaposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Libero återkallar våtservetter – kunder uppmanas skicka tillbaka produkten

Libero återkallar med omedelbar verkan våtservetter av märket Touch Wet Wipes. Detta då produkterna har visat sig innehålla en förhöjd halt av bakterier.

Företaget återkallar produkten som en säkerhetsåtgärd, vilket innebär att varan kommer att försvinna från lager och butiker med omedelbar verkan. Konsumenter som har köpt produkten uppmanas att inte använda den, samt att skicka tillbaka den till Libero.

– Det finns inget som är viktigare än ett barns säkerhet och vi ser allvarligt på det inträffade. I dagsläget finns inga indikationer på att detta utgör en hälsorisk, och det har inte heller inkommit några klagomål på produkten, men produktsäkerhet är högsta prioritet för Essity därför väljer vi att frivilligt återkalla alla våtservetter av av märket Libero Wet Wipes medan vi genomför kvalitetssäkring, säger Jennie Andersson, ansvarig för produktsäkerhet för Libero i ett pressmeddelande.