Annons
Vidare till vetlandaposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Landström kallas in till landslaget – igen

Martin Landström kallades in med kort varsel till den senaste landslagssamlingen. Nu inträffar samma scenario igen för Tranåskillen – som får åka med till turneringen i Finland.

Skador och sjukdomar öppnade upp för Martin Landström vid den senaste landslagsamlingen innan jul. Nu står förbundskaptenen Michael Carlsson inför ett liknande läge inför helgens turnering i Finland.

Då riktar Carlsson återigen sina blickar mot Tranås Bois–fostrade Martin Landström. VSK–anfallaren blir den som ersätter Erik Pettersson samt Vetlandas Tobias Nyberg, som både två tvingats tacka nej till spel i helgen.

– Vi åker med 16 spelare och löser det internt. Det är en kort tripp vi ska iväg på, så alla kommer att få bra med speltid för att visa upp sig i helgen. Vi har många spelare som kan spela på olika positioner, säger Michael Carlsson till Bandypuls.

– Jag tycker att vi har en bra trupp med både rutin och lite ungdomliga, nya spelare. Det känns som en väldigt bra mix, fortsätter Michael Carlsson sedan.

Helgens trenationsturnering består av Sverige, Finland och Ryssland. I den finska truppen återfinns VBK–doun Emil Fedoriv och Eetu Pehukuri.