Annons
Vidare till vetlandaposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kristna stjärnartisten gör spelning i Vetlanda: ”Fantastisk organisation”

Den kristna sångaren Mikael Järlestrand kommer till Vetlanda under lördagskvällen. I samband med konserten berättar han om Barnmissionens arbete för att hjälpa utsatta barn i 15 länder runt om i världen.

Det är Pingstkyrkan i Vetlanda som står som värd för besöket på lördagen. Mikael Järlestrand har under snart 30 års tid rest runt och sjungit, framför allt i kyrkor. Konserten i Pingstkyrkan kommer ackompanjeras av pianisten Ola Hedén.

Mikael Järlestrand anses som en av de mest kända kristna sångarna i landet och har under många år uppträtt tillsammans med Barnmissionen.

– Jag lärde känna Barnmissionen redan för 25 år sedan och genom åren med Tre Barytoner känns det som att jag känner till Barnmissionen ganska väl. Det är en fantastisk organisation där det är väldigt nära mellan människorna som stöder arbetet och mottagarna som tar emot hjälpen.

Han fortsätter:

– Jag upplever att det är få mellanhänder och att inget försvinner på vägen. Den administrativa kostnaden är otroligt liten. Det är imponerande.

Genom åren har han också gett ut en rad skivor, den senaste skivan ”Amazing Grace” släpptes strax före jul.