Annons
Vidare till vetlandaposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: Vi livesänder heta handbollsderbyt

Eksjö BK tar emot Vetlanda HF på hemmaplan för första gången på många år. Missar du matchen kommer här glädjande nyheter. Hall Media, där Smålands-Tidningen och Vetlanda-Posten ingår, kommer att sända matchen live.

Vetlanda HF startade inför den här säsongen upp sitt a-lag igen efter flera år i dvala. När laget gick med i seriesystemet igen hamnade laget i samma serie som Eksjö BK vilket gjorde att det direkt blev ett hett derby att se fram emot.

Första mötet mellan lagen har redan spelats. Då vann Vetlanda med 31–15 i en kokande Iscar Arena. Nu ska lagen mötas igen och då är det Eksjös tur att vara värdar. Nu på söndag, 15/12, klockan 16.00 tar Eksjö emot det heta Vetlanda HF som ännu inte har tappat poäng den här säsongen. Hemmalaget lär vara taggat till tusen för att ta revansch på Vetlanda för förlusten senast.

För den som inte kan vara på plats i Eksjö kommer Hall Media, där Smålands-Tidningen och Vetlanda-Posten ingår, att livesända matchen från Olsbergs Arena. Matchen kommenteras av sportreportrarna Fredrik Johansson och Oskar Mörnefält.

För att kunna se matchen krävs att du är premiumkund hos Hall Media. Är du inte redan premiumkund kan du bli det här.