Annons
Vidare till vetlandaposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

#KäraVetlanda: Rösta på din favoritplats bland 20 kandidater

Kvarndammen eller Apoteksparken – eller varför inte Skirö? Vetlandaborna har sagt sitt om kommunens vackraste plats – nu öppnar röstningen.

I Arkitekturupprorets omdebatterade omröstning angående Sveriges fulaste stad hamnade Vetlanda på 20:e plats. Men om Vetlanda, enligt Arkitekturupproret, är Sveriges 20:e fulaste stad, vilken är då den vackraste platsen i kommunen? Vetlanda-Posten anser att vår kommun har mycket mer att erbjuda och att det finns platser som är lätta att missa.

Därför startade vi vår egen omröstning. Sedan i onsdags förmiddag har människor fått skicka in sina nomineringar till Vetlanda-Posten med den plats i kommunen som de tycker är den vackraste. I slutändan har vi nu fått in 20 bidrag där du under helgen har chansen att göra din röst hörd.

De platser som har fått flera nomineringar räknas som ett bidrag. Det bidrag som vinner kommer att belönas med ett reportage där tidningen besöker platsen.

Omröstningen kommer att pågå fram till måndag 29 oktober klockan 12.00. Därefter kommer resultatet att presenteras under veckan.

Läser du i appen? Då kommer du till omröstningen via den här länken.