Annons
Vidare till vetlandaposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Hubville viktigt – men badhuset glöms bort

 
Perspektiv
Visa alla artiklar

Helt otroligt. Kommunen tror den ska ha ett Hubville och bygga tusentals bostäder för att så mycket folk ska flytta till Vetlanda. Men de kan inte driva ett badhus som är i kommunens regi utan stänger det redan klockan 18.00 (17.30 stängs kassan) på vardagar och det är helt stängt under helgen.

Hur ska då de som arbetar kunna nyttja det, kunna använda relaxen med ett bastubad eller ta en simtur i bassängen efter en arbetsdag för lite avslappning?

Jag har själv varit där i många år och tycker det är så skönt med relax/bastubad efter ett träningspass, men kan nu inte längre nyttja detta som funnits i alla år.

Ve, ve, ve över detta kommunalt styrda övergrepp som inte bryr sig om sina egna utan tror de ska kunna ragga hit nya människor med Hubville när de inte ens kan driva det lilla badhus vi har haft i alla år innan i Vetlanda.

Därmed kommer mitt autogiro till Vetlanda badhus att sägas upp liksom förmodligen många andras då all service med dess öppettider försvunnit.

U.W

Vetlanda

LÄS MER: Läs allt om Hubville här

LÄS MER: Personalkris på badhuset - kommunen drar ner på verksamheten

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel