Annons
Vidare till vetlandaposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

”Hur tänker politikerna om Hubville?”

 
Perspektiv
Visa alla artiklar

Var ska alla dessa människor arbeta någonstans? Hur ska Hubville ens hinna byggas? Dagens insändarskribent tycker att Hubville är ett flumförslag – och vill att politikerna ska stryka projektet helt.

Man kan undra hur de politiker tänker som är positiva till Hubville? Att bygga så många bostäder kräver ju att det finns folk som ska bo där också men det kanske ordnar sig med nyanlända. Var finns det yrkesfolket som ska bygga alla dessa bostäder på så kort tid? Nu till många saker som måste fungera för de som ska bo där, infrastrukturen, sjukvård, tandvård, barnomsorg, skolor, arbetsplatser och många andra sociala bitar.

Nej, sätt stopp för detta flummiga förslag, ett samhälle växer naturligt med invånarna.

Var ska alla dessa människor arbeta någonstans? Var är det tänkt att arbetsplatserna för dessa invånare ska finnas? Till våra politiker, tänk om och tänk rätt, skippa hela förslaget till Hubville.

GOSEL

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel