Annons
Vidare till vetlandaposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Flishult provar kvällsöppet

Nu blir det kvällsöppet på Flishult sortergård: "Det känns bra att kunna erbjuda den här utökade servicen till våra kunder", säger Mats Fasth, driftchef på Flishult.

Under den mörka årstiden har Flishult avfallsanläggning haft stängt under kvällstid. Däremot har det varit möjligt att slänga skräp under perioden 15 mars-15 november på onsdagskvällar fram till klockan 19.00. Nu gäller den tiden året runt.

Njudung energi ska nu testa att ha öppet även vintertid. Går vi tillbaka ett antal år så hade Vetlandaborna den här möjligheten, men det utnyttjades dåligt:

– Nu gör vi ett nytt försök, säger Mats Fasth, driftchef på Flishult i ett pressmeddelande.

– Faller det väl ut och våra kunder nyttjar detta, permanentar vi det.

Vid Njudung energis sortergård i Sävsjö kommun, i Vrigstad, håller man öppet både tisdagar och torsdagar mellan klockan 1500 till 1900. Genom att införa kvällsöppet även i Vetlanda vill bolaget erbjuda alla kunder en liknande service.