Gustav "Gurra" Karlsson

– Inget specifikt nyårslöfte men jag och min bror har lovat pappa att vi båda ska ställa upp i Victorialoppet i Borgholm till sommaren ihop med honom. Förhoppningsvis tar vi oss alla tre i mål!

Gunilla Nordberg

– Mitt ständiga nyårslöfte är att motionera mera och äta lite nyttigare. Ett löfte som är tvunget att förnyas varje år eftersom det sällan går att hålla, men av någon märkvärdig anledning har jag förnyad tillit till min förmåga att tro på mig själv varje nyår. Vill du ha ett roligare svar så brukar mitt drömlöfte vara att i år så ska jag bygga om hela Vetlanda i gammal fin 1800-talsstil och ändra så att det stavas Hvetlanda igen.

Lars-Åke "Timpa" Adolfsson

– Käre tid, jag är dålig på att komma på några löften. Jag har ju redan slutat röka och jag är ju redan gift, så jag ska inte jaga några flickor så frågan är vad jag då ska hitta på. Jag tycker att det är roligt att få ut ungdomar på isen så mitt löfte blir att fortsätta hålla på med det om jag är frisk och kry. Men det är det som är bra, för det är ju så man håller sig frisk och kry också.

Moa Hansson

– Ett nyårslöfte jag tänkte ha i år är att äta mer fisk, det blir man ju tydligen smart av... Mål som jag har som skidåkare är såklart att utvecklas och bli bättre, främst inom den klassiska tekniken.

Maria Bielke von Sydow

– I år har jag funderat mycket över vilka nyårslöften jag vill göra inför år 2018 eftersom 2017 har varit ett lite extra turbulent år med stora händelser i mitt liv. Jag har kommit fram till att jag ska lova mig själv att inte lova någonting alls utan istället ta itu med sakernas tillstånd vartefter de kommer. Mitt nyårslöfte i år är alltså att inte ha några nyårslöften!

Jakob Byskén

– Jag har tänkt lite på det och ett är ju att bli mer hälsosam, men det har ju alla så det kan ju inte vara mitt första... Att det ska bli ett roligt år är nog i så fall mitt första löfte. Och så vill jag vara mitt bästa jag, det tycker jag är ett bra mål som alla borde ha.

Mickan Thor

– Ärligt talat har jag nog inget. Vad tråkig jag känner mig! Men jag brukar inte ha några löften faktiskt. Däremot brukar vi summera årets sorg och glädje och blicka framåt på våra förväntningar på det nya året. Men annat än att ta tillvara på varandra och stunderna så har jag inga nyårslöften.

Inte heller , musiker och programledare, lovar att uppfylla något särskilt i år:

– Det blir ett tråkigt svar men jag har inga nyårslöften.