Annons
Vidare till vetlandaposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Boro lyfter upp egna produkter

Boro/Vetlanda slussar upp egna juniorer till representationslaget. En hel femma får nu A-lagskontrakt.

Fem egna produkter får till vintern plats i Boro/Vetlandas hockeytvåan-trupp.

* Försvararen Alfred Kjellflo, för övrig systerson till NHL-spelaren Johan Franzén, född år 1999. Kjellflo debuterade redan för två år sedan och var under säsongen som gick uppsatt i 18 matcher och producerade då en poäng.

* Försvararen Albert Eriksson, född år 1998, var under fjolåret utlånad till Åseda i hockeytrean men spelade sex matcher för Boro.

* Forwarden Anton Holm, född år 2000, gjorde under vintern som gick fyra matcher för Landsbroklubbens A-lag.

* Forwarden Gustav Rooth, född år 1998, debuterade för två år sedan och var under vintern som gick med i hockeytvåan i tolv matcher.

* Forwarden Erik Ryberg, född år 2001, debuterade under vintern som gick och var då med i en match under förra säsongen.

Samtliga flyttas nu alltså upp permanent i Boro/Vetlandas representationslag.

– Samtliga spelare är egna produkter som får chansen I A-laget 2018/19. Alla fick prova på spel i A-laget förra året och gjorde det så bra att de får nya möjligheter den här säsongen. Klubben vill satsa på unga spelare och ge dom möjligheten att utvecklas, det är nu i A-lagens trupp som spelarna verkligen får visa för tränaren vad de kan för att få så mycket istid som möjligt, skriver klubben på sin facebooksida.