Annons
Vidare till vetlandaposten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bilist fick sten genom vindrutan och körde av vägen – en till sjukhus

En bilist körde i diket på riksväg 31 vid Korsberga på torsdagsmorgonen. Föraren, en man i 25-årsåldern, fördes därefter till sjukhus med ambulans. – Det ska ha kommit in en sten i vindrutan, vilket gjorde att bilisten körde i diket, säger polisens presstalesperson Thomas Agnevik.

Polis, räddningstjänst och ambulans larmades ut till riksväg 31 strax norr om Korsberga vid 08.50-tiden på torsdagen. En bilist hade då fått en sten i vindrutan och därefter kört i diket.

En person färdades i bilen och föraren, en man i 25-årsåldern, fördes till sjukhus med ansiktsskador.

Det var till en början oklart om någon hade kastat stenen i vindrutan, eller om det handlade om ett stenskott. Men polisen kunde en stund senare konstatera att det var en olyckshändelse.

– Vi misstänker inget brott, säger Thomas Agnevik.

I samband med bärgningsarbetet var det begränsad framkomlighet förbi platsen. Först 45 minuter efter att olyckan först inträffat rullade trafiken på som vanligt igen.