Annons

Unga mister kommunal omsorg

Unga mister kommunal omsorg

Hur hanterar Vetlanda kommun de ungdomar som får sin ålder uppskriven av Migrationsverket? Frågan ställs av Sven Eriksson som själv är god man till en afghansk kille som fått sin ålder uppskriven och nu mister den kommunala omsorgen.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Vetlandabor tog guldet till hotellet

Kringresande guldhandlare var på plats under fredagen för att köpa Vetlandabornas guld och silver.

Fortsatta frågetecken i Vetlandas sjukstuga

Säsongens tuffaste bortamatch väntar Vetlanda BK.
Då tvingas Patrik "Putte" Johansson avvakta in i det sista med att plocka ut en matchtrupp
– Det är fortfarande lite frågetecken, säger VBK–tränaren.

Torka och 40-gradig värme

Hur väl förberett är Sävsjö kommun på framtida klimatförändringar? Det var huvudfokus när länsstyrelsens vikarierande klimatanpassningssamordnare, Madeleine Mårtensson, talade inför politiker och tjänstemän på Tillväxthuset.

Inte främmande för ett sparpaket

Vård- och omsorgsnämndens ordförande Tommy Bohman (S) är inte främmande för ett framtida sparpaket för att förbättra nämndens minst sagt skrala ekonomi.

”Problemet är att vi inte får salta”

Väg 899 mellan Ädelfors och Pauliström, som går förbi Ökna, är en så kallad klass 5 väg. Problemet är att man inte får salta den typen av vägar enligt Trafikverkets förordningar uppger Mattias Wätterbo, arbetsledare på NCC.

Ordförande i välkänd höglandsförening åtalad

Mannen hade drygt en promille alkohol i blodet när han satte sig bakom ratten och körde bil. Föraren, som är ordförande i en välkänd förening på Höglandet, erkänner att han gjort sig skyldig till brott. I polisförhör har mannen uppgett att han bara skulle flytta bilen en bit.

60-årsfirande på folkhögskolan

På lördag firar Ädelfors folkhögskola i Holsbybrunn 60-årsjubileum. På plats för att delta i firandet är bland annat gymnasie- och kunskapslyftsminister Anna Ekström och Folkbildningsrådets generalsekreterare Maria Graner.

Isgator i Öknatrakten

I veckan kom första snön och med den halkan. Halkbekämpning är dock något som verkar ha glömts bort i den östra kommundelen.
Artikel 2 av 9
Vetlandabor tog guldet till hotellet
Tillbaka till startsidan