Nässjö FF arbetar för fullt med att sy ihop truppen inför nästa års omstart i division 3. Under torsdagskvällen blev det en hel hög med spelare från fjolårstruppen förlänger sina kontrakt och följer med ner i trean. Dusan Kenic, Pontus Göth, Tim Karlsson, Milos Mladenovic, Dan Danneman och Simon Andersson är alla klara för en fortsättning på Skogsvallen.

Relaterat: Rivalernas fina gest bakom övergången: "Fotbollen är inte det primära"

Dessutom har klubben gjort klart med ytterligare ett nytt ansikte. Det rör sig om Danny Hansson från seriekonkurrenten Skärblacka IF.- Danny var lagkapten i Skärblacka under stora delar av säsongen och han har erfarenhet av division två fotboll från Smedby, så han är meriterad, säger Peter Jonsson i Nässjös sportgrupp till klubbens hemsida.

– Han kom oss till känna av en tillfällighet, och börjar sin tjänst på Åkerskolan nu i januari, så det föll väl ut när vi tog kontakt, så kan det vara ibland, fortsätter Peter.

Relaterat: Dahl byter Aneby SK mot Nässjö FF: "Han var vårt förstamål"

Hansson blir femte nyförvärvet. Sedan tidigare har klubben plockat in Alexander Kitanovic, Darko Kikanovic, Robin Dahl och Viktor Rosenqvist.