Vetlanda-Posten

Annons

Tidningen sände live från Bomässan

Tidningen sände live från Bomässan

Höstmörkret faller och det är dags att göra det mysigt hemma. Bomässan i Nässjö öppnade idag med mängder av tips hur man gör fint. Här kan du se reprisen av vår livesändning från Stinsen Arena.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Lina blev ungdomsledare i Missionskyrkan - av en slump: "Tror Gud hade ett finger med i spelet"

Lina Boqvist är ny ungdomsledare i Vetlanda Missionskyrka, men att hon skulle hamna i just Vetlanda var inte självklart.
– Jag trodde först att jag sökt ett jobb i Vaggeryd, berättar hon.

Efter dödsolyckan – lastbilschaufför begärs häktad

Den lastbilschaufför som misstänks för bland annat vållande till annans död efter olyckan vid Ekenässjön i Vetlanda kommun i tisdags begärs nu häktad.

Mingelkalas på industriföretagens invigning

Under torsdagskvällen höll två industriföretag i en invigning för sina nya lokaler. Det bjöds på middag, och gästerna fick möjlighet att titta in i de nya produktionslokalerna.

Industriföretag växer - håller öppet hus: "Det är ett fantastiskt arbete"

I Björköby växer nu ett industriföretag i snabb takt. För att kunna locka ny personal håller företaget i helgen öppet hus med guidade turer i lokalerna.
- Vi gör det här för att locka folk och få till en snackis i Vetlanda om att vi finns, säger företagets VD Fredrik Eriksson.

Misstänkt häktad för våldtäkt på lärare

Den elev som misstänks för våldtäkt på en lärare på en gymnasieskola på Höglandet häktades under torsdagseftermiddagen av Eksjö tingsrätt.

Inför slutspurten: Här är förutsättningarna i den lokala fotbollen

Tidningen har kartlagt och kommenterat samtliga lokala fotbollsserier inför höstens avslutande omgångar.
Vilka har störst chans att gå upp, vilka trillar ur och hur många lag kan räkna med en kvalfylld oktobermånad?

”Hon kände nog bara att det gungade till lite”

Det var en ambulanstransport med en gravid kvinna som körde från Mariannelund mot Eksjö som krockade med ett vildsvin natten mellan onsdag och torsdag.
– Det lät mer dramatiskt än vad det egentligen var. Kvinnan i ambulansen kände nog bara att det gungade till lite grann. Ambulansen kunde utan problem köra vidare till Höglandssjukhuset, säger Thomas Johansson, verksamhetschef för ambulanssjukvården i Region Jönköpings län.

”Varför öppnade jag och stängde ett skåp sju gånger?”

Patricia Lindqvist var alltid den duktiga tjejen som alltid hade kontroll över allting. Men hon led också av tvångstankar, och flera år senare diagnostiserades hon med OCD, tvångssyndrom. Nu öppnar hon upp hur det är att leva med sjukdomen. Kanske kan hon hjälpa andra?
Artikel 2 av 9
Lina blev ungdomsledare i Missionskyrkan - av en slump: "Tror Gud hade ett finger med i spelet"
Tillbaka till startsidan