Vetlanda-Posten

Annons

Så är läget i ditt lag – "De måste vara topp–tre"

Så är läget i ditt lag – "De måste vara topp–tre"

En talangfull duo provspelar högre upp, en trotjänare är klar för sin 23:e säsong i A–laget och en klubb målas upp som den solklara favoriten.
Så är läget i division 4–fotbollen på Höglandet.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Före detta polis: Det här är lagligt - och det kan du åka dit för

En kommentar skriven i vredesmod på sociala medier. Kan det vara ett brott? Ja, det kan det. På tisdagen fick högstadieeleverna i Vetlanda vad som gäller och föreläsaren uppmanade eleverna att gå hem och rensa i sina kommentarsfält.
VETLANDA

Målkalas, derbydrabbningar och historiska segrar - så var hockeyhösten

Vintern är här och julen är snart över oss. En hel höst fylld med hockey är nu över och vi får vänta till efter jul för nya matcher. Men hur var hockeyhösten egentligen? Har du inte hängt med eller vill återuppleva den igen kommer här en maffig sammanfattning av samtliga lag på Höglandet kryddat med hösten utropstecken och besvikelser.

Vetlanda kan få ett teknikens hus: "Finns en tydlig idé för detta"

Ett förslag har lagts fram om ett teknikens hus i Vetlanda. Något som kan bli ett samarbete mellan skolan, kommunen och näringsliv. Detta efter att man upptäckt kompetensbrist på det tekniska området.

Kommunalrådet om chockbeskeden i Sävsjö: ”Oerhört tråkigt”

Två företag i Sävsjö varslar personal. Sörensens chark förlorar sin huvudkund och MidTrailer har efter flera års förlustresultat bestämt att man vill lägga ner verksamheten. Sävsjös kommunalråd har ändå vissa förhoppningar.

Klart: Vänsterpartiet bildar valteknisk samverkan med SD och VF

Vänsterpartiet i Vetlanda har bildat valteknisk samverkan med Vetlanda Framåtanda och Sverigedemokraterna.

Charkföretaget Sörensens varslar åtta anställda

Åtta anställda varslas på Sörensens fågelchark i Sävsjö. Bolaget kommer att förlora sin huvudkund i början på nästa år och därmed tappar man upp mot halva omsättningen, förklarar bolagets vd.

Varnar för ny populär drog bland unga – livsfarlig i kombination med alkohol

Det smärtstillande morfinpreparatet Tramadol har fått en stor spridning bland unga. Detta, tillsammans med en ökad alkoholkonsumtion hos unga och kränkningar bland elever, gör att Withalaskolan kallar till föräldramöte och arrangerar en föreläsningsdag för elever.

Snabb revansch och förlängd svit på VBK:s meny: "Jäkligt taggade"

I fredags tog Vetlanda emot Motala i en match där bortalaget till slut stod som segrare. Redan på onsdagen möts lagen igen, denna gång i Motala och Vetlanda är sugna på en snabb revansch.
Artikel 2 av 9
Före detta polis: Det här är lagligt - och det kan du åka dit för
Tillbaka till startsidan