Annons

Misstänkte mordbrännarens sms innan branden: ”Finns ingen lägenhet kvar snart”

Misstänkte mordbrännarens sms innan branden: ”Finns ingen lägenhet kvar snart”

"Finns ingen lägenhet kvar snart". Det var ett av flera sms som den misstänkte mannen skickade bara minuter innan första larmsamtalet kom in om branden. Men mannen själv säger att han brukar ljuga och komma med hot när han är berusad.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Så långt fängelsestraff riskerar Vetlandabon efter branden

Den våldsamma branden på Vitalagatan i Vetlanda var anlagd. Det hävdar åklagaren som anser att mannen ska dömas till åtminstone sju års fängelse för bland annat grov mordbrand. Mannens advokat är dock av en helt annan uppfattning.

Till sommaren ska bäcken vara framme

I veckan påbörjades arbetet att ta fram Vetlandabäcken på Kanalgatan i Vetlanda. Någon gång i juni, juli ska det stora arbetet vara klart.

Oväntat besök i Eksjö – stork tog mark i stans utkanter

En vit stork på Höglandsutflykt tog under onsdagen mark vid en åkerkant i Eksjös utkanter. Den rara fågeln strosade under eftermiddagen runt i gräset på jakt efter grodor och andra godsaker.

Misstänkt mördare blir kvar i häktet

Den man som misstänks ha mördat en annan man i Vetlanda får inte lämna häktet. Eksjö tingsrätt beslutade under tisdagen att mannen ska vara fortsatt inlåst medan polisutredningen pågår.

Erfaren Eksjöläkare ny chef - Catarina Notelid Claus leder Höglandssjukhusets kvinnoklinik

Catarina Notelid Claus blir ny verksamhetschef för kvinnokliniken på Höglandssjukhuset.

Lärarbrist oroar på skola

Flera obehöriga lärare och till det många vikarier som kommer och går. Är det en jämlik skolmiljö som eleverna har och får de rättvisa betyg? Den frågan har skolledningen fått svara på.

Bil körde in i träd – kvinna fick livshotande skador

Två personer fick föras till sjukhus efter att de kört av vägen i sin bil på måndagseftermiddagen. En av dem fick livshotande skador.
Olyckan inträffade på riksväg 31 norr om Vetlanda, i höjd med Nydala industriområde.

Asylboendet Granbacken i Vrigstad avvecklas – men kan ändå bli kvar

Nu avvecklar Migrationsverket även asylboendet Granbacken i Vrigstad. Det meddelade man i ett pressmeddelande på måndagen. Samtidigt öppnar ägarna för att fortsätta, vilket blev ännu mer aktuellt på tisdagen.
Artikel 2 av 9
Så långt fängelsestraff riskerar Vetlandabon efter branden
Tillbaka till startsidan