Vetlanda-Posten

Annons

Nanne Grönvall intar Nässjöscenen

Nanne Grönvall intar Nässjöscenen

Nanne Grönvall lovar fullt ös på scenen. Sommarfesten i Nässjö ska rocka fett på fredag kväll. Med sig har hon bandet Time Machine.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Uppskattad avfallskalender uteblir igen

Efter förra årets kraftiga reaktioner på den uteblivna kommunkalendern lovade Sävsjö kommun att se över frågan till 2019. Nu har man bestämt att det inte blir någon kommunkalender för nästa år heller.

Sandquist: Har luften redan gått ur hockeysäsongen?

Inför säsongen var det en härlig pepp och optimism kring lagen i Hockeytvåan. Samtliga har dock inlett svagt och sportens Fredrik Sandquist är rädd för att det ska ta kol på intresset innan säsongen ens hunnit börja ordentligt.

Kommunen enig: Lägg ner Tillväxt Vetlanda

Tillväxt Vetlanda är snart ett minne blott. Kommunstyrelsens arbetsutskott har ställt sig bakom förslaget att införliva den verksamheten i Nuvab.

Bakslag för Skruf – får inte använda eko i sin marknadsföring

Snusföretaget Skruf kan tvingas att betala en miljon i vite om de marknadsför sina produkter som ekologiskt snus i framtiden. Det är Konsumentombudsmannen som stämt företaget för att felaktigt ha marknadsfört sina produkter som ekologiska.

Bedrägeriförsök mot äldre dam: "Vågar knappt svara i telefonen längre"

Under torsdagen fick Vetlandabon Anki Schönborgs mamma ett telefonsamtal. De hävdade att någon försökt plocka ut pengar från hennes konto, och bad henne logga in på sin bankdosa.
— Man tror ju aldrig att det ska hända en närstående, säger Anki.

Intensiv sporthelg till ända

Det blev en intensiv sporthelg runt om på Höglandet. Missade du något? Ingen fara – vi har repriserna, bilderna, målen, glädjen och besvikelsen.

Ställer Telia mot väggen - efter motgångar om fiberinstallation

I nästan två år har Alf Tagesson kämpat för fiber till Karlstorp. Efter flera motgångar väljer han nu att ställa Telia mot väggen genom ett möte, där bland annat trafikutskottets vice ordförande Anders Åkesson (C) kommer närvara.
— Jag vill träffa de ansvariga för detta, säger Tagesson.

Mörnefält: Man blir sällan profet i sin egen hemstad

Så kom den då.
Dagen då Tomas H Jonasson lämnar Vetlanda Speedway.
Faktum är att det här var bäst för alla parter.
Artikel 2 av 9
Uppskattad avfallskalender uteblir igen
Tillbaka till startsidan