Vetlanda-Posten

Annons

Mörnefält: Är Vetlandas bästa tid just nu?

Mörnefält: Är Vetlandas bästa tid just nu?

Storseger mot Indianerna.
Men viktigare än segern var faktiskt att samtliga förare levererade.
Och det borde ge Vetlandaledningen huvudbry inför hösten.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Andreas Bergh bjuder på dansbandslåtar

Under onsdagskvällarna bjuds det på livemusik på restaurangen Bar och ät. Vetlandabon Andreas Bergh är en av dem som står för underhållningen.
— Jag sjunger leende guldbruna ögon och låtar av Sven-Ingvars, säger Andreas Bergh.

LISTA: Snyggast och fulast i elitserien - "Hade namnet varit Clownerna"

Speedwaysäsongen lider mot sitt slut.
Nytt för den här säsongen var bland annat att samtliga lag införde gemensamma lagställ. Vi har suttit ned och tagit en titt på designen för att utse elitseriens snyggaste och fulaste dräkter.
Allt från stilrent till clowndräkt är juryns bedömning på de olika lagen.

De vill söka mineraler - ägarna motsätter sig planerna

Det brittiska bolaget Rolling Road Resources har ansökt om att söka efter mineraler i ett område i Ädelfors. Sam Walding, exploration manager för bolaget, menar dock att chanserna att finna något är små.

120 läkare i protest – befarar att vården för de svårt sjuka blir sämre

Runt 120 av regionens läkare har skrivit under en protest mot ett förslag om tvingande öppettider till klockan 19 på vårdcentralerna. Läkarna ser stora risker för att de mest sjuka ska bli undanträngda och befarar ett försämrat samarbete inom enheterna, om förslaget röstas igenom av regionpolitikerna.

Valresultatet klart: Här är alla nya ledamöter i fullmäktige

Nu är siffrorna för valet 2018 klara. Flera nya namn tar nu plats i fullmäktige medan andra får lämna sin post för den kommande mandatperioden.

Konst byter ägare - chans att fynda

I helgen anordnas konstbytardagar i Vetlanda. En av dem som tar chansen att sälja lokal konst är Roger Oskarsson. ”Hittar man något man tycker om kan man göra ett kanonfynd” säger konstföreningens ordförande Håkan Larsson.

Detaljplan för förskola vid Mela kvarn tas upp i nämnd

En ny detaljplan för Storegården 1:1 vid Mela kvarn har nu tagits fram. Den presenterades för kommunstyrelsens arbetsutskott under måndagen och har redan innan den nått politikerna för beslut väckt protester.

Blandade reaktioner på gågatan

Gågatan i Sävsjö delar befolkningen i två läger. De som är positiva och de som är kritiska. Efter fredagens invigning kunde båda sidorna höras i samtalen längst gatan. Handlaren Enar Hjertberg anser att skyltningen fortfarande inte är korrekt.
Artikel 2 av 9
Andreas Bergh bjuder på dansbandslåtar
Tillbaka till startsidan