Vetlanda-Posten

Annons

Misstänkt för dödsolycka - tidigare dömd för rattfylleri

Misstänkt för dödsolycka - tidigare dömd för rattfylleri

Den man som misstänks ha orsakat dödsolyckan utanför Rydsnäs är tidigare dömd för flera brott, däribland grovt rattfylleri och olovlig körning.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Varnar för ny populär drog bland unga – livsfarlig i kombination med alkohol

Det smärtstillande morfinpreparatet Tramadol har fått en stor spridning bland unga. Detta, tillsammans med en ökad alkoholkonsumtion hos unga och kränkningar bland elever, gör att Withalaskolan kallar till föräldramöte och arrangerar en föreläsningsdag för elever.

Grannar utrymdes efter gatuköksbranden

Natten till söndag började en brand på Sävsjö gatukök i centrala Sävsjö. Branden orsakade skador i köket men kunde släckas snabbt av räddningstjänsten. Polisen misstänker att branden orsakats av att någon kastat in ett brinnande föremål.

Vi har testat: Så långt såg Ida från Katthult

Har du någon gång undrat hur långt Ida egentligen såg från flaggstången i Katthult? Här har du svaret.

Renhållningstaxan återremitterades

Det blir ingen höjning av renhållningstaxan i Sävsjö. Åtminstone inte just nu. Ärendet återremitterades efter att fyra av de sex partierna i kommunfullmäktige velat ha mer information.

Miljonbidrag ska ge bättre språkinsatser i skola och förskola

Vetlanda kommun har fått 4,7 miljoner kronor för göra olika språkinsatser i förskola och skola. Tanken är att genom satsningen få fler att nå måluppfyllelser.

Moa Nissfolk om ensamhet: "Var öppen och våga samtala”

Hon ville göra en julkonsert för att belysa ensamheten, men också små saker man kan göra för att skingra den. Den här veckan ger sig Moa Nissfolk ut till kommunens äldreboenden och inledde med Tomasgården.

Flaggfadäs på 100-årsdagen för allmän rösträtt

Sävsjö kommun skulle fira 100 år av allmän och lika rösträtt i Sverige genom att ha en tillfällig flaggdag. Den tanken gick dock i stöpet när det visade sig att flagglinan frusit och att man inte kunde hissa flaggan.

Rooth efter tacklingen som skickade honom till sjukhus: "Har riktigt ont"

Matchen mellan Boro/Vetlanda och Sölvesborg fick avbrytas under en tid i andra perioden efter en tackling som skickade hemmalagets Gustav Rooth till sjukhus. Dagen efter känner Boro-spelaren fortfarande av tacklingen.
Artikel 2 av 9
Varnar för ny populär drog bland unga – livsfarlig i kombination med alkohol
Tillbaka till startsidan