Erik Karlsson har ett år kvar på sitt kontrakt med Ottawa men turerna har varit många kring stjärnbacken det senaste halvåret. Flera experter menar att Erik Karlsson inte kommer att fullfölja tiden på sitt kontrakt utan istället kommer han att bytas bort under sommaren..

Ottawa Senators jobbar dock för att få Karlsson att stanna ännu längre än över den kommande säsongen. Klubbens general manager Pierre Dorion uttalade sig under helgen om att Ottawa har erbjudit Boro/Vetlanda-produkten ett nytt kontrakt.

– Vi brukar inte prata om kontraktsförhandlingar eller bytesaffärer men här är vi skyldiga våra fans att vara tydliga, ska Dorion ha sagt enligt ottawasun.com

Några detaljer kring kontraktet eller hur förslaget togs emot av Erik Karlsson själv var inget som Dorion ville kommentera. Han la även locket på kring övriga transferrykten.

– Så långt kommer vi inte att gå. Det här är allt vi har att säga om det. Vi kommer inte att diskutera några andra kontraktsförhandlingar oavsett om det är Mark Stone, Cody Ceci, Matt Duchene eller någon annan, sa Dorion.