Det var inte länge sedan Be-Ge i Vetlanda byggdes om senast och invigningen av de nyrenoverade lokalerna hölls för ett år sedan. Då bjöds det på godsaker och prisvärda erbjudanden.

-Nu är det dags igen. Men den här gången är det inte bara invigning av en nyrenoverad hall utan också för Volkswagen personbilar som kommer tillbaka till oss, berättar Fredrik entusiastiskt.

"Man kan säga att vi är specialister"

-Kom in och ta en kopp kaffe, provsitt en bil och snacka med oss, säger Fredrik.
Foto: Simon Nestor

Volkswagen personbilar

Under många år har Be-Ge i Vetlanda erbjudit Volkswagen transportbilar. Renoveringen görs för att kunna sälja de nya personbilarna i en toppmodern bilhall.

-Det har vi har gjort har vi gjort bra men nu är det dags att bredda vårt sortiment ytterligare. Be-Ge-koncernen har sålt Volkswagen sedan 1951 och vi har enorm erfarenhet inom företaget. Man kan säga att vi är specialister på Skoda och Volkswagen, säger Fredrik.

Hans kollega Henrik Hulterskog, som många Vetlandabor kanske känner igen från tiden inom svensk rally, säljer idag Volkswagen transportbilar. För honom är det viktigt att kunna ge Be-Ges kunder det där lilla extra.

-Skoda har sålt väldigt bra i Vetlanda och Sverige. I och med att vi börjar sälja Volkswagen ger det oss ett fantastiskt läge med två så populära märken.

Hitta din nya Volkswagen här

Renovering av verkstad

Det är inte bara den nya Volkswagen-hallen som har fått sig ett lyft. Även verkstaden och plåtverkstaden renoveras och förbättras.

-Det handlar om att göra oss redo för framtiden. Vi vill kunna sköta om våra kunders bilar på bästa sätt med allt ifrån hjulskifte med däckhotell till plåtjobb, säger Henrik.

Men det finns fler fördelar med en förnyad verkstad.

-Renoveringen sker faktiskt också för att möta den växande efterfrågan på el- och hybridbilar. Både Volkswagen och Skoda kommer gå ut starkt på den fronten under 2020. Då gäller det att hänga med.

Kaffe och Volkswagen

-Från och med februari kommer vi ha Volkswagens personbilar i den fräscha hallen. Så kom in och ta en kopp kaffe, provsitt en bil och snacka med oss, avslutar Fredrik.

Hitta till Volkswagens återförsäljare Be-Ge i Vetlanda