Annons

Hemlig insamling startskott för bokutgivning

Hemlig insamling startskott för bokutgivning

Det tog 51 dagar från det att Isabelle Holmgren fick förlagskontrakt till dess att boken fanns i butik – och ytterligare sju dagar tills den första upplagan var slutsåld. Vännernas hemliga insamling blev startskottet för boken Inferenser 2.0.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Anställda inom hemtjänsten ryter ifrån: "Ni måste ta tag i detta nu"

En skrivelse till kommunen ger bilden av en hemtjänst i kris. Anställda vittnar om oro och stress vid sjukskrivningar på arbetsplatsen.
– Man försöker att göra så gott man kan, men det blir alltid någon konsekvens av att man är stressad, berättar Solveig Samefors på hemtjänsten i Korsberga.

Man misstänks för sexbrott mot yngre flicka

En man i medelåldern misstänks för sexuellt ofredande av en yngre flicka. Det ska ha skett i en bostad i Sävsjö kommun.

Fler barn föds på Höglandet - ökning med 14 procent under 2018

På BB i Eksjö har man haft fullt upp under inledningen av 2018. Barnafödandet på Höglandet har ökat med 14 procent under årets första månader jämfört med samma tid ifjol.

Boroprofilen får uppdrag i NHL-klubb

Anders ”Lillis” Johansson lämnar förbundet för NHL till nästa säsong. Boroprofilen har handplockats in som scout av Vegas Golden Knights. – Det ska bli väldigt spännande, säger han.

Man larmade om misstänkt drograttfyllerist - blev brutalt nedslagen

En man i 65-årsåldern ringde polisen efter att ha ertappat en man som troligen körde drograttfull utanför Ryd. Då misshandlades den äldre mannen av föraren och vårdas nu på sjukhus för mycket allvarliga skador.
Föraren har anhållits misstänkt för försök till dråp.

I Kännestubba spelar "alla" pingis

Byn Kännestubba i Sävsjö kommuns sydvästra delar har en gammal bordtennistradition som förra året väcktes till liv. Hela byn och mer därtill kommer till bygdegården för att spela bordtennis på onsdagskvällarna.

”Därför la vi motionen”

”Det stämmer att Moderaterna har ställt en fråga om tillsvidareanställning för barnskötare, men svaret blev negativt. Vi nöjer oss inte med det svaret, och därför skrev vi motionen”.

Götesson tillbaka i stadshuset

Ola Götesson, den förre socialchefen i Vetlanda, var för en dag tillbaka i stadshuset. Han berättade med stor entusiasm om hans nuvarande uppdrag, utvecklingschef för Kommunal utveckling.
Artikel 2 av 9
Anställda inom hemtjänsten ryter ifrån: "Ni måste ta tag i detta nu"
Tillbaka till startsidan