Helmersson hoppas kunna bryta dystra sviten: “Hoppas Tranås fortsätter vinna” - Vetlanda-Posten
Vetlanda-Posten

Annons

Helmersson hoppas kunna bryta dystra sviten: "Hoppas Tranås fortsätter vinna"

Helmersson hoppas kunna bryta dystra sviten: "Hoppas Tranås fortsätter vinna"

Mariestad mot Tranås i Mariestad har inte varit en lyckad matchup för Karl Helmersson genom åren. Nu vill han bryta den flera år långa sviten.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Full fart över isen när Skirö AIK fyller 75

Det är på den isbelagda Skirösjön som finalen hålls efter två dagars jubileumsfirande. Det smäller i klubbor och boll när unga spelare drabbar samman på bandyplanen.

"Putte" efter matchen på finalarenan: "Hit återvänder vi gärna om några månader"

Klassiska Studenternas IP i Uppsala är sedan förra året tillbaka som skådeplats för bandyns SM-final. Efter att VBK mött Sirius på sagda arena hintade lagets tränare om vad han ser framför sig längre fram i vår.

Dovhjort ny viltfara i Höglandstrafiken - fortsatt ökning av vildsvinsolyckor

Senaste decenniet har vildsvinsolyckorna ökat kraftigt på länets vägar. Det framgår av statistik från Nationella Viltolycksrådet.

Tyrone är utnämnd professor i fotografi

Tyrone Martinsson, Nässjöbördig, är utnämnd till professor i fotografi vid Göteborgs universitet. Han jobbar med synliga klimatförändringar på Svalbard. Landskapet fotograferas över tid.

Gruvan ett rum för annorlunda upplevelser

Ett sjungande luciatåg med tända ljus i en gruva. Funkar det? Absolut. Daniel Karlsson driver Äventyrsgruvan och han vet. Biljetterna säljs slut på några dagar.

Chockstarten knäckte Skirö: "Vet knappt vad som hände"

Fyra minuter. Det var all tid Västerås behövde för att avgöra matchen mot Skirö på lördagen. Ett Skirö som knappt hann uppfatta vad som hände.

Nu blir det enklare att fiska

I vår kommer det att bli enklare att hitta information om fiskevatten. Länsstyrelsen i Jönköping leder ett projekt där information om alla Sveriges fiskevårdsområden samlas på ett ställe.

Stor oro bland pedagoger - "Kan en förskolechef trolla med knäna?"

Trots föräldrar och personals oro är kommunens verksamhetschef för förskola, Ingela Nyberg, tydlig i att inget vikariestopp råder i förskolorna. Att få vikarier sätts in om personal är frånvarande är en del av kommunens ekonomiska arbete.
Artikel 2 av 9
Full fart över isen när Skirö AIK fyller 75
Tillbaka till startsidan