Annons

Här är High Chaparrals nyheter för i år

Här är High Chaparrals nyheter för i år

Ett nytt bygge och nya ansikten kommer att möta besökarna på High Chaparral i sommar. Vd:n berättar om några av de nya satsningarna.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Johansson: "Som en bättre version av Bajen"

Sportens Fredrik Johansson om Vetlanda BK:s taktiska triumf och chansen att skrälla på Zinken.

Nu ska Vetlanda få ett utegym

Nu ska det byggas ett utegym i centrala Vetlanda. Det ska ligga i anslutning till Iscar arena och användas av skolorna under dagtid men kommer även vara tillgängligt för allmänheten. Några som jublar över beslutet är kommunala pensionärsrådet, som under flera år önskat ett utegym.

Riksdagsledamot på besök i Vrigstad

Moderata Riksdagspolitikern Helena Bouveng från Vetlanda besökte på torsdagen Vrigstad och Lundbergs pressgjuteri för att lära sig mer om företagandet i Sävsjö och hur det fungerar att få in kvinnor och nyanlända i industrin.

Wengholm: ”Vi har nog pratat förbi varandra”

De uttrycker en oro över hyrläkare och de vill ha en verksamhet att vara stolta över. Det är två saker som regionens tyngsta politiker, Malin Wengholm, uppfattade från Höglandssjukhusets personal när hon pryade i verkligheten.
— Det är viktigt att få deras otvättade berättelser, det är en annan sak än att läsa rapporter i papper, sa hon i en paus.

De laddar inför årets vintermarknad

Vintermarknaden i Näshult har blivit tradition och just nu pågår förberedelserna inför årets upplaga.
— Det är inte så mycket som händer mellan jul och påsk, så det passar bra med en vintermarknad. Vi hoppas att folk träffas och har kul på lördag, säger Erik Hjärtfors, en av arrangörerna.

Sjukskrivningar leder till mer jobb för friska kollegor

Vi är mitt uppe i februari - årets mest sjuka månad. Många arbetsgivare väljer att lösa sjukfrånvaron genom att lägga över arbetsuppgifterna på de friska medarbetarna, visar en undersökning som länsförsäkringar har gjort.

Hoppas på att driva salongen vidare efter branden: "Det kommer ta tid"

I fredagens brand skadades såväl lägenheter som affärslokaler. I 24 år har Mia Ljung Merila drivit frisörsalongen på Vitalagatan, som i dag är totalförstörd efter branden.
— Det är tur att vi har varandra i det här, säger hon.

Praktikanten berättar: En dag på redaktionen

I tre veckor tar vi på Vetlanda-Posten emot praktikanter från Njudungsgymnasiet. Förra veckan var det Frida Lindhe från samhällsprogrammet som provade på journalistyrket. Det här är hennes rapport.
Artikel 2 av 9
Johansson: "Som en bättre version av Bajen"
Tillbaka till startsidan