Vetlanda-Posten

Annons

Hantverkare i Fröderyd visar upp sina alster

Hantverkare i Fröderyd visar upp sina alster

Hantverkare och slöjdare från Fröderydstrakten, har visat upp och sålt sina alster i Fröderyd hantverksbod sedan 1995. "Till skillnad från andra hantverksbodar har vi ett brett sortiment, låga priser och hög kvalitet", säger Birgitta Johansson som är en av utställarna.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Ingen häktning för de misstänkta i Stockaryd

De två anhållna som är misstänkta för att ha bragt en kvinna om livet i Stockaryd har försatts på fri fot. Mannen och kvinnan som suttit anhållna är fortsatt skäligen misstänkta för mord men åklagaren har valt att inte häkta dem.

Han blir ny kapten i Vetlanda BK: "En stor ära"

Viktör Törner tar över kaptensbindeln i Vetlanda BK. Nu vill han ta efter Zinedine Zidane – men undviker gärna framtida skallningar.
– Nej, jag ska försöka hålla mig kylig, säger han och skrattar.

Socialdemokraterna i regionen gör byte i partiledningen

Socialdemokraternas regionråd Carina Ödebrink avsäger sig sina uppdrag i regionen och Rachel De Basso (S) tar över alla tre uppdragen när regionfullmäktige sammanträder i höst. Förklaringen är enkel, Carina Ödebrink kandiderar till riksdagen och Rachel De Basso är partiets regionrådskandidat i valet.

Vetlandapartierna lovar fler platser på särskilt boende

Genom tidningens satsning #KanDuLova lovar kommunpolitikerna att det blir fler platser på särskilt boende i kommunen efter valet.

Tjänstemännen som blev politiker: "Inget som hindrar att jag engagerar mig"

Det är politikerna som ger tjänstemännen uppdrag i olika frågor. Hur funkar det om man är både och? Vi har träffat två nya kommunpolitiker som också arbetar som tjänstemän.

Podcasten ändrade deras syn på politiken: "Nu är vi politiskt aktiva"

Systrarna Almquist startade podcasten Politikpratarna i början av året för att lära sig mer om politik. Nu är de själva politiskt aktiva och podden ligger på topplistan för mest lyssnade i Sverige.

Ingen fara med vattnet i Sävsjö

Larmrapporter kommer från delar av landet om att algblomning och mikroorganismer kommit in i dricksvattnet till följd av den varma sommaren och de låga vattennivåerna. Men i Sävsjö ska det inte vara någon fara, säger Njudungs Energi som ansvarar för vattnet i kommunen.

HA74 spikar målvaktsparet - profilerna närmar sig ett beslut

HA74 har gjort klart med en ny målvakt som ska ta upp kampen med Gabriel Popanicic.
Samtidigt närmar sig några av spelarna i den tänka ryggraden ett beslut om framtiden.
– Jag har förhoppningar om att det ska lösa sig med alla tre, säger Tobias Ståhlgren.
Artikel 2 av 9
Ingen häktning för de misstänkta i Stockaryd
Tillbaka till startsidan