Vetlanda-Posten

Annons

Fyra restaurangers alkoholtillstånd utreds: "Förklaringen påverkar vilken åtgärd det ska bli"

Fyra restaurangers alkoholtillstånd utreds: "Förklaringen påverkar vilken åtgärd det ska bli"

Fyra restauranger kommer i dag få information om att ett tillsynsärende över deras serveringstillstånd av alkohol har inletts. En av orsakerna är att restaurangernas kök stängt tidigare än vad lagen säger.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Här jobbar paketdeckarna

I december ska över en halv miljon paket om dagen skickas härs och tvärs i landet genom Post Nords försorg. Av dem hamnar ungefär 0,1 promille hos Patrik Lindblad och hans kolleger på Torsvik i Jönköping. Hos paketdetektiverna som de halvt på skämt halvt på allvar kallas.

Hon får stort EU-bidrag för stallbygge: "Betyder jättemycket"

Islandshästuppfödaren Jenny Wiktorsson fick i år en tidig julklapp, i form av ett EU-bidrag till ett nytt stall. Den stora investeringen kommer innebära fler arbetstillfällen, och fler elever till ridskolan.
— Jag blev såklart jätteglad! säger hon.

Julstämning i Värne

Julstämningen tränger in överallt nu, så också i Värne där Allianskyrkan under lördagen stod värd för välbesökta konserter med välgörenhet och välvilja i fokus.

Vetlandarevyn laddar: Bygger scen på Withalaskolan

Det börjar närma sig premiär av Vetlandarevyns "Klang i bygget", och under lördagen byggde de upp scenen.
— Revyn heter ju "Klang i bygget", och handlar lite om ombyggnationerna i stan, avslöjar ordförande Pär Yngvesson.

Så slår du in julklappen

Alla som vet hur en julklapp ska slås in kan sluta läsa här. Ni andra, vars paket mest brukar likna nåt grannen råkat köra över med skottkärran, fortsätter.

KD: "Aldrig varit aktuellt med en samverkan"

Brihalls (VF) påstående om att KD inte vill ingå en valtekniskt samverkan med partiet stämmer, bekräftar Ingemar Sturesson (KD).

Nu kräver PRO svar

Fattigpensionärerna får det allt svårare och ingenting görs. Nu skriver de lokala PRO-föreningarna i Sävsjö kommun till läns- och riksorganisationen för att få ett svar på vad man gör för att ändra detta.

Nilsson: Fler poliser inte nog för att stoppa gängen

Fler poliser är nödvändigt för att återupprätta lugn och trygghet. Men det hjälper inte om det varken finns åklagare som kan få brottslingarna fällda eller plats på anstalterna.
Artikel 2 av 9
Här jobbar paketdeckarna
Tillbaka till startsidan