Annons

Filmare söker statister

Filmare söker statister

Lukas Moodyssons nya tv-serie spelas in på Höglandet i vår. Nu söker filmbolaget statister, men även personer som kan ta mindre talroller. Elin Wiik, castingansvarig för statister och mindre biroller, berättar vad som krävs för att få vara med.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Högstadiebråk i Sävsjö - rektor och personal har slutat

Det råder omfattande arbetsmiljöproblem på högstadieskolan Hofgård i Sävsjö. Det konstateras i en rapport som tagits fram på begäran av Sävsjö kommun efter att personal slagit larm. Flera i personalen har slutat och under jullovet togs även rektorn ur tjänst.

"Det är inte så att behoven försvinner från en dag till en annan"

Vård- och omsorgsnämnden dras med ett stort underskott. Den största anledningen är Försäkringskassans assistansbeslut – som kostar kommunen miljontals kronor.

Läsarna om assistansavslaget: "När ska det här vansinnet ta slut?"

Att CP-skadade Texaz Elofsson från Vetlanda fick nej till assistansersättning från Försäkringskassan väckte starka reaktioner i sociala medier.

Våldtäkt anmäld i Sävsjö

En kvinna i 20-årsåldern har polisanmält att hon blivit våldtagen på en plats i Sävsjö kommun. En man i 20-årsåldern har anhållits misstänkt för brottet.

”Vi har funderat på att sälja huset och flytta”

Familjen Nilsson överväger nu att flytta från Tranås kommun för att sonen Alex ska få tillgång till personlig assistans.

Polisen: ”Fullskalig mordutredning bedrivs”

Polisen arbetar intensivt med utredningen gällande mordet i Nässjö. Polisen ringande snabbt in en misstänkt gärningsman, men mycket arbete återstår innan utredningen är klar.

"Jag tror att många blir lite nostalgiska av att gå in här"

Leksakernas tid är sedan länge förbi i gamla Käpphästen – men än lever den ikoniska leksaken vidare i ny tappning. Här köps det nämligen material för att sy egna hemma.

”Här finns en unik känsla av att allt är möjligt”

Kristina Athlei landade sitt drömjobb och den 1 januari klev hon in i rollen som regional utvecklingsdirektör.
— Det känns fantastiskt. Jag upplever att det finns en unik kultur i Jönköpingsregionen, känslan av att allt är möjligt.
Artikel 2 av 9
Högstadiebråk i Sävsjö - rektor och personal har slutat
Tillbaka till startsidan