Vetlanda-Posten

Annons

Eldon-eran i Nässjö är inte över

Eldon-eran i Nässjö är inte över

Det var i december 2016, som flytten av de sista Eldon-enheterna från Nässjö, Eldon AB och Eldon Installation AB, till Jönköping påbörjades.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Konst byter ägare under två dagar- chans att fynda menar ordförande

I helgen anordnas konstbytardagar i Vetlanda. En av dem som tar chansen att sälja lokal konst är Roger Oskarsson. ”Hittar man något man tycker om kan man göra ett kanonfynd” säger konstföreningens ordförande Håkan Larsson.

Kommunen svarar på kritiken: Fler än 15 barn i missbruksmiljöer får hjälp

Socialförvaltningen för inte statistik över hur många barn i missbruksmiljöer som de hjälper. Samtidigt menar förvaltningen att de på olika plan hjälper mer än 15 barn i missbruksförhållanden, som tidningen skrev i förra veckan.
– Vi för jättemycket statistik, men för varje barn görs en individuell utredning och man får en individuell hjälp beroende på vad man kommer fram till, säger socialchef Anders Saldner.

Tjuvar stal för 100 000 på bygge

I helgen slog tjuvar till mot byggarbetsplatsen vid Mogärdeskolan. De stal material och maskiner för cirka 100 000 kronor.
– Ytterligare ett företag kan vara drabbat, säger Björn Öberg, polisens presstalesperson vid region Öst.

Man döms – lurade äldre kvinna på 2,8 miljoner kronor

En Tranåsbo döms för att ha lurat en äldre kvinna på pengar. Tillsammans med två andra personer ska mannen – genom att lämna oriktiga uppgifter om tragiska olyckor som drabbat familjen – ha lurat till sig drygt 2,8 miljoner kronor.

Våldsbrott på camping: Kvinna stack kniv i sin make

Polisen utreder en grov misshandel. En kvinna misstänks ha stuckit en kniv i sin make.

Två tama älgar på rymmen efter stormen

Två stora älgtjurar från Skullaryds älgpark är på rymmen. I samband med hårda vindar i helgen har en stor gran vält över stängslet, vilket gjorde att älgarna kunde ta sig ut.

Ovälkommen gäst var påverkad av alkohol och narkotika

En Vetlandakvinna fick oönskat besök av en påverkad man. Mannen som kom till hennes bostad misstänks nu för ringa narkotikabrott.

De hade känslosam klassfest efter 43 år

Har du någon gång funderat på vad dina gamla klasskamrater gör nu för tiden? Det gör inte längre ett gäng från Ekenässjön, som i år valde att gemensamt fira sin 50 årsdag - och hålla en klassträff.
Artikel 2 av 9
Konst byter ägare under två dagar- chans att fynda menar ordförande
Tillbaka till startsidan