Annons

Djurseryd är byn där det byggs nya hus

Djurseryd är byn där det byggs nya hus

Många säljer huset och flyttar till lägenhet. Inger och Bernt Melkersson valde i stället att bygga nytt hus. Nu har de sjön Nömmen som utsikt med landskapets vidd och tystnad.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Förbered dig på det värsta - hoppas på det bästa...

...är namnet på den nya utställningen på Vetlanda Museum. Utställningen i samband med nyöppningen startar 20 juni och svarar på frågor om allt från hur man förbereder sig inför en katastrof till vad en så kallad "prepper" är.

Tandvårdshörnan fyller tomrum

Under sin tid på Folktandvården upplevde Christina Berglund och hennes kollegor att de begränsades. För att få arbeta i en mindre enhet och ha större inflytande över arbetsprocessen beslutade hon, tillsammans med sina tidigare Folktandvårdskollegor, sig för att starta upp deras egna tandläkarmottagning i Vetlanda.

TV: Gunilla såg rånaren rikta en pistol mot kassören

Det kom in en maskerad man och tog upp en pistol som han riktade mot mannen i kassan. Det blev med ens väldigt tyst i kassakön. Det otäcka var att rånaren också var så tyst berättar Gunilla Hultin som blev vittne.

Vetlanda IB värvar talang: ”Annorlunda typ”

Fjolårets succésäsong slutade med uppflyttning.
Nu rustar Vetlanda IB-damerna för division 1-spel.
– Stommen är kvar, berättar tränaren Robin Wallén Nilsson.

Pälle Näver hyllas i ny bok

Under torsdagen presenterade Pär-Olof Högstedt sin nya bok "Farfar och jag" som är en hyllningsbok om hans farfar Pälle Näver. Det är en bok innehållande dikter och historier från poetens liv.
– Det är en hyllning till min farfar, säger Pär-Olof Högstedt.

Informerade om kritiserad råvattenflytt

Njudung Energis planerade flytt av råvattenintaget för Vetlanda har kritiserats hårt på vissa håll. Under onsdagens sammanträde i kommunfullmäktige gjorde bolagets avdelningschef ett försök att informera om intentionen med flytten.

Vrigstad Wärdshus nominerade till klimatpris

Med ett långsiktigt tänk som har ekonomiska och miljövänliga intressen i fokus har Vrigstad Wärdshus förändrat sin anläggning. Så pass bra att bolaget nu nominerats till Klimatpriset, som anses vara länets största och mest prestigefulla pris.

Midsommarboule genomfördes med glädje – trots regn

Den årliga midsommarboulen i Sävsjö genomfördes på onsdagen med 34 mixade lag. Inga Sävsjöspelare nådde till prispallen men det verkade inte göra så mycket då man hade trevligt ändå – trots regnfall.
Artikel 2 av 9
Förbered dig på det värsta - hoppas på det bästa...
Tillbaka till startsidan