Vetlanda-Posten

Annons

Carl-Johan Svensson: 70-talisterna har ett osunt intresse av Palmemordet

Carl-Johan Svensson: 70-talisterna har ett osunt intresse av Palmemordet

Bakom Palmemordet finns en berättelse som har allt, skriver Carl-Johan Svensson. Som själv är osunt intresserad av teorierna kring brottet.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Konst byter ägare under två dagar- chans att fynda menar ordförande

I helgen anordnas konstbytardagar i Vetlanda. En av dem som tar chansen att sälja lokal konst är Roger Oskarsson. ”Hittar man något man tycker om kan man göra ett kanonfynd” säger konstföreningens ordförande Håkan Larsson.

Kommunen svarar på kritiken: Fler än 15 barn i missbruksmiljöer får hjälp

Socialförvaltningen för inte statistik över hur många barn i missbruksmiljöer som de hjälper. Samtidigt menar förvaltningen att de på olika plan hjälper mer än 15 barn i missbruksförhållanden, som tidningen skrev i förra veckan.
– Vi för jättemycket statistik, men för varje barn görs en individuell utredning och man får en individuell hjälp beroende på vad man kommer fram till, säger socialchef Anders Saldner.

Tjuvar stal för 100 000 på bygge

I helgen slog tjuvar till mot byggarbetsplatsen vid Mogärdeskolan. De stal material och maskiner för cirka 100 000 kronor.
– Ytterligare ett företag kan vara drabbat, säger Björn Öberg, polisens presstalesperson vid region Öst.

Våldsbrott på camping: Kvinna stack kniv i sin make

Polisen utreder en grov misshandel. En kvinna misstänks ha stuckit en kniv i sin make.

Två tama älgar på rymmen efter stormen

Två stora älgtjurar från Skullaryds älgpark är på rymmen. I samband med hårda vindar i helgen har en stor gran vält över stängslet, vilket gjorde att älgarna kunde ta sig ut.

Ovälkommen gäst var påverkad av alkohol och narkotika

En Vetlandakvinna fick oönskat besök av en påverkad man. Mannen som kom till hennes bostad misstänks nu för ringa narkotikabrott.

De hade känslosam klassfest efter 43 år

Har du någon gång funderat på vad dina gamla klasskamrater gör nu för tiden? Det gör inte längre ett gäng från Ekenässjön, som i år valde att gemensamt fira sin 50 årsdag - och hålla en klassträff.

Historisk poäng efter grym upphämtning: "Känns fantastiskt"

Vetlanda BTK spelade i helgen i Superettan för första gången någonsin. Trots överkörning på lördagen och dåligt utgångsläge i matchen mot Köping på söndagen bärgade laget den historiska första poängen tack vare en otrolig upphämtning.
Artikel 2 av 9
Konst byter ägare under två dagar- chans att fynda menar ordförande
Tillbaka till startsidan